Nieuws

Het laatste nieuws, gewijzigde openingstijden en alle aanbiedingen van mijnTafel Sneek.

 

 

Nieuwe software

04-04-2017

Beste (oud) huurders,

We zijn enthousiast het volgende nieuws met u te delen. 
mijnTafel Sneek zal aankomende week (vanaf 12 juni 2017) gaan werken met een nieuw programma:

 

 

 

 

 

 

Wat is KKassa.nl?

KKassa.nl is een op maat gemaakt programma speciaal om de klanten van mijnTafel nog meer mogelijkheden aan te bieden. Iedere (oud)huurder krijgt een eigen, persoonlijk account.

Wat zijn de voordelen van een KKassa.nl account?

  • U hebt toegang tot een plattegrond van de winkel met daarop de tafels en tafelnummers en huurprijzen duidelijk aangegeven. T.z.t. kan online een (bepaalde) tafel worden gereserveerd. Reserveren kan natuurlijk ook nog gewoon in de winkel.  
  • Snel & eenvoudig stickers met omschrijving en prijs online invoeren (via computer of mobiele app).
  • Thuis voorbedrukte stickers printen op A4 (44 stickers op 1 vel)! U kunt ook stickers thuis aanmaken en via de computer naar mijnTafel sturen die dan geprint worden in de winkel.
  • Uw omzet & verkoop van producten volgen met omschrijving & prijs (online en via telefoonapp). Productnaam en prijs zijn ook zichtbaar.
  • Geen extra product- of overzichtslijsten meer nodig.
  • De historie van de verkochte producten (vanaf juni 2014) zullen worden overgenomen in het nieuwe programma.
  • Het huidige huurdersnummer komt te vervallen. U krijgt een nieuw huurdersnummer en wachtwoord bij KKassa.nl. Alle ‘oude’ stickers worden gekoppeld aan uw nieuwe huurdersnummer. Er hoeft dus niets opnieuw gestickerd te worden.
  • Zoals altijd wordt wekelijks het geld per bank overgemaakt.
  • Met KKassa.nl gaan we bij mijnTafel bijna geheel papierloos werken.

Wanneer kan u gebruikmaken van KKassa.nl?

Vanaf maandag 12 juni kunt u een email verwachten met daarin een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Ook zullen we toelichting geven over hoe KKassa.nl werkt. Het beste is om de voordelen van KKassa.nl zelf te ervaren.

Heeft u nu al vragen dan kunt u die aan ons melden via mail: sneek@mijntafel.nl of telefonisch 0515-725995 of stel je vragen in de winkel aan Marlies.

 
line

Pand te koop!!

28-01-2017

HET PAND STAAT TE KOOP, MAAR mijnTAFEL BLIJFT ZITTEN!

We krijgen veel vragen omdat het pand te koop staat, maar mijnTafel heeft een doorlopend huurcontract en blijft dus lekker zitten. Het weer is weer geweldig en de tafels zijn goed gevuld, we hopen je snel te zien!

 
line

Bron Friesch Dagblad, d.d. 21 januari 2017

25-01-2017

Interview Friesch Dagblad met Marit Kroes (medewerker mijnTafel)

Marit Kroes (28) vond het heerlijk om even te sneupen bij mijnTafel in haar woonplaats Sneek. ,,Ik kocht vaak iets en kwam eigenlijk nooit met lege handen thuis", lacht ze. Toen ze eind vorig jaar hoorde dat er een medewerker werd gezocht, solliciteerde ze en werd aangenomen. ,,Ik werk hier nu sinds november, gemiddeld drie dagen per week." Hiervoor werkte ze in een zorgcentrum op de dagbesteding voor dementerende ouderen. ,,Daar kon ik niet blijven, want dan had ik een vast contract moeten krijgen."
Ze heeft het erg naar haar zin in haar nieuwe baan. ,,Er heerst hier altijd een gezellig sfeer." En ook handig: als medewerker ziet ze het meteen als er iets nieuws van haar gading in de winkel ligt. ,,Ik koop nog steeds regelmatig iets, zoals vorige week skibroekjes voor de kinderen."
140 tafels staan er in de winkel. Iedereen die iets wil verkopen - of het nu tweedehands is, zelfgemaakt of nieuw - kan zo'n tafel huren. ,,Wanneer je een tafel huurt, krijg je van ons stickers met een unieke barcode die gelinkt is aan je klantnummer. Huurders richten zelf hun tafel in en geven hun spullen een prijs.  Wij verkopen die voor ze. De huurders kunnen hun verkopen volgen op telefoon/computer en ze krijgen de opbrengst wekelijks per bank overgemaakt. Zo hebben ze er weinig werk van."
Het concept van de tafelwinkel komt uit Finland. ,,De zoon van eigenaresse Marlies van Steen woont daar. Via hem kwam ze op het idee." Inmiddels is mijnTafel uitgegroeid tot een franchise met dertien vestigingen in het hele land.
Het publiek dat erop afkomt, is heel gevarieerd, van jong tot oud. De meeste huurders halen hun huurprijs er wel uit. ,,Ik heb zelf ook wel eens een tafel gehuurd en dat ging hartstikke goed." Er is weinig dat niet goed verkoopt, vindt Marit. ,,Er is altijd wel iemand die interesse heeft in wat je wilt verkopen. Momenteel doen de elpees, schapenvachten
en make-up het goed, maar niets verkoopt slecht als de prijs goed is."

 
line

.

20-01-2017

Vandaag, 20 januari 2017, heeft mijnTafel een cheque uitgereikt aan Stichting Down Syndroom, kern Friesland, te weten aan penningmeester Jan Noorderwerf en zijn zoon, ter waarde van € 2.709,95.

Aleida Pander heeft met het raden van het bedrag € 2.713, de week gratis huur gewonnen.

mijnTafel bedankt alle huurders die hun spullen aan ons hebben gedoneerd om die voor dit goede doel te mogen verkopen. Tevens dankt mijnTafel alle kopers die spullen hebben gekocht, want samen maken we het verschil en wenst de Stichting Down Syndroom heel veel succes met leuke activiteiten.

Van de Stichting Down Syndroom, kern Friesland kreeg mijnTafel, als dank, het boek “Ik heb down, maar ben het niet”. mijnTafel dankt iedereen, kopers en verkopers en wenst de Stichting veel succes met hun acitiveiten.

 

 
line